Selecteer een pagina

Laat een pasfoto maken in Amsterdam

Paspoortfotoverwerker in Amsterdam
Neem contact op
Home » Pasfoto maken Amsterdam

RDW-erkende fotograaf

Online rijbewijs verlengen

Pasfotoservice voor alle leeftijden

Kom langs om professionele pasfoto’s te laten maken bij ons in Amsterdam. Bent u van plan om een paspoort, ID-kaart of rijbewijs te laten verlengen? Dan bent u bij onze speciaalzaak in Amsterdam aan het juiste adres om een professionele pasfoto te laten maken.

Professionele pasfoto’s maken in Amsterdam

Bij onze speciaalzaak in Amsterdam kunt u persoonlijke en professionele pasfoto’s laten maken voor verschillende doeleinden. Dit kan voor uw privécollectie of een officieel document, zoals een paspoortfoto of rijbewijsfoto. Houdt met het maken van een professionele pasfoto voor een paspoort of ID-kaart rekening met de volgende richtlijnen van de gemeente Amsterdam:

  • De pasfoto moet uw volledige gezicht tonen en mag bijvoorbeeld niet deels bedekt zijn door uw haar;
  • Het is alleen toegestaan om hoofdbedekking te dragen vanuit uw geloof of met een medische reden;
  • Alleen kleurenpasfoto’s zijn toegestaan;
  • Het is niet toegestaan om te lachen op de foto en u moet recht naar de camera kijken;
  • Heeft u een bril? Let op dat uw ogen goed te zien zijn.

Vragen? Neem contact met ons op

Pasfoto eisen en afmetingen

Naast persoonlijk en professionele pasfoto’s kunt u bij ons in Amsterdam babypasfoto’s laten maken. Wanneer u professionele pasfoto’s laat maken voor een identiteitsdocument van de gemeente Amsterdam, dan moeten deze 35 mm breed en 45 mm hoog zijn. Tevens moet de breedte uw gezicht op de pasfoto tussen de 16 mm en 20 mm zijn. De hoogte van uw gezicht moet tussen de 26 mm en 30 mm zijn.

Bel ons voor een afspraak om professionele pasfoto’s te laten maken in Amsterdam

Wilt u professionele pasfoto’s laten maken in Amsterdam, bijvoorbeeld voor uw identiteitsbewijs of voor uw privécollectie? Bel ons dan via 020 623 1027 voor een afspraak. Heeft u verdere vragen over een specifiek soort pasfoto? Dan kunnen wij deze ook telefonisch voor u beantwoorden.

Tabaksspeciaalzaak Eland