Selecteer een pagina

Laat online uw rijbewijs verlengen

Paspoortfotoverwerker in Amsterdam
Neem contact op
Home » Online rijbewijs verlengen

RDW-erkende fotograaf

Online rijbewijs verlengen

Pasfotoservice voor alle leeftijden

Bij ons in Amsterdam, kunt u een aanvraag indienen om zelf online uw rijbewijs te verlengen. Wij maken professionele pasfoto’s volgens de officiële eisen van de RDW zodat u gemakkelijk uw rijbewijs verlengt.

De procedure om online uw rijbewijs te verlengen

U laat bij onze speciaalzaak een pasfoto maken voor het digitaal verlengen van uw rijbewijs en wij sturen deze samen met uw handtekening op naar de RDW. Vervolgens ontvangt u een e-mail van de RDW met hierin de mogelijkheid digitaal het rijbewijs te verlengen. Middels de DigiD-app op uw telefoon voert u de benodigde online identiteitscheck uit en maakt u uw aanvraag om uw rijbewijs te verlengen compleet. U voldoet daarna via iDEAL de kosten voor het digitaal verlengen van het rijbewijs. Nadat u een bevestigingsmail ontvangt dat uw rijbewijs klaar ligt, haalt u deze op bij ons of op de door u opgegeven locatie. U moet uw digitaal aangevraagde rijbewijs binnen drie maanden afhalen en het is niet mogelijk om dit te verlengen. Lukt dit niet? Dan moet u een nieuwe online aanvraag indienen om uw rijbewijs te verlengen. Neem uw oude rijbewijs mee, want deze moet ingeleverd worden voordat u het nieuwe rijbewijs in ontvangst neemt.

Vragen? Neem contact met ons op

Benodigdheden om online uw rijbewijs te verlengen

Wilt u bij ons langskomen om een pasfoto te maken zodat u uw rijbewijs online kunt verlengen? Zorg dan wel dat u aan de eisen van de RDW voldoet. Om uw rijbewijs digitaal te verlengen moet u aan de volgende eisen voldoen:

  • U bent woonachtig in de gemeente Amsterdam en staat ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP).
  • U heeft een mobiele telefoon ter beschikking met NFC-chip en Android versie 6.0(of hoger), of een iPhone 7(en nieuwer). Dit is nodig om een identiteitscheck uit te voeren.
  • U beschikt over een geldig(e) Nederlands(e) identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Deze moet een chip hebben. Alleen rijbewijzen nieuwer dan 14 November 2014 hebben een chip.

Voldoet u niet aan de bovenstaande eisen? Dan is het niet mogelijk om online uw rijbewijs te verlengen.

Wilt u ook digitaal uw rijbewijs verlengen? Bel ons voor een afspraak

Is het tijd om uw rijbewijs digitaal te verlengen of wilt u alvast online een afspraak inplannen voor het maken van een pasfoto in Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via 020 623 1027. Uiteraard kunnen we verdere vragen over het online verlengen van uw rijbewijs beantwoorden.

Tabaksspeciaalzaak Eland